Till Lihkkus huvudsida

Tillbaka till Lihkkus huvusida.

Kristallens Lihkku, Svensk Lapphund - född 3 maj 2001 - hans horoskop

ställt av en certifierad astrolog, verksam i Australien

Klicka Astrologens uttydning av horoskopet

Lihkku, horoskop, diagram

Om Lihkku inte hade varit hund, utan *människa*, så hade han kanske varit präst eller munk i ett tidigare liv.

Lihkku har "månen i jungfruns stjärnbild", vilket betyder att han är mycket noggrann och ser detaljer som inte många andra hundar gör. Detta är mycket positivt. Han vill ha rent och snyggt om kring sig.

Han har "sin måne till sin sol, i en mycket god vinkel, och i jordnära tecken". Detta innebär att han tycker om att gräva och lukta på jord. Han är intresserad av allt som luktar. Han vill göra sitt allra bästa, och då särskilt vad gäller jordbundna ting.

Han har "Lillih kvadratur med sin sol i sitt horoskop", vilket betyder, att han är s.a.s "mycket full i faaan". Det erinrar om spionen Mata Haris horoskop. Man vet inte riktigt var man har en sådan filur som kan vara så listig att det är makalöst, och göra saker som ingen lägger märke till.

Lihkkus idealhona, är en som är född i Oxens tecken - en lugn och sansad och trogen hund. Han behöver en lugn och beskedlig tik, ingen vimsig eller nervig hynda, om han finge välja och vraka.

Om en tik löper, så spelar det för honom ingen roll, men om tiken inte löper så föredrar han en lugn och stillsam, dock lekfull hynda med humor och som tycker om fasta rutiner, vilket han själv föredrar.

Lihkku har "Jupiter i Tvillingens tecken", vilket tyder på, att han ofta upplever att han har två olika ting att välja på när han skall ta sig för något. Därför behöver han fasta rutiner som skänker honom trygghet.

Han har "planeten Mars i skyttens tecken". Detta betyder att han tycker om fart och fläkt och en massa "action". Han vill springa upp och ned där det är höjder.

Han tycker om att stå på en höjd och titta ner på omgivningen på avstånd, och sedan springa upp och ned och i sick-sack, och vill kort sagt uppleva höjder.

Han kan ha underliga drömmar då han sover, och det kan ha att göra med minnen från ett tidigare liv. I hans senaste liv kan det ha funnits risk för förgiftning av något slag. Han har i det här livet en känslig mage och det är viktigt att maten inte varieras för mycket för honom. Han kan lätt få gaser, eftersom han har känslig mage. Bäst mår han om han får hålla sig till samma foder.

Han har "Månen och Pluto i kvadratur", vilket innebär att han har en tendens att försöka dominera. Men han tycker om disciplin som skänker honom trygghet.

Brist på disciplin kan göra att hans dominanta sida av hans karaktär tar över, och då kommer han att agera på ett mycket lurigt och klurigt sätt.

Av stjärntecknen att döma tycker han om att plaska i vatten, att simma i en bäck o dyl. Han har nämligen "sin jordpunkt i ett vattentecken".

Om man bara räknar på själva planetkonstellationen, så har Lihkku "planeter i eldtecknet", vilket är förknippat med temperament (3 poäng).;

I jordtecknet som tyder på jordbundenhet och flegmatisk läggning (5 poäng) - han är alltså innerst inne lugn och trygg.

I luftens tecken som hänger samman med mentalt status och tyder på att han är en smula sangvinisk (4 poäng).

I vattentecknet som har att göra med överkänslighet har han INGA planeter alls (noll poäng), och detta innebär att han inte är blödig, och att han inte har en massa översvallande känslor, utan är lugn och saklig och försöker lösa problem logiskt.

***

To top of Page Tillbaka till sidans topp.


Copyright © 2002 Bill Leksén. All rights reserved.
-- Uppdaterad: 2003-08-18